I vetem ne shtepi 4 Dubluar ne shqip

  

Përshkrim i shkurter

 Në mes të divorcit të pritshëm të prindërve të tij, Kevin McCallister duhet të zhdukë komplotin e tij të vjetër Marv dhe gruan e tij Vera për të rrëmbyer një Princ të Kurorës pavarësisht kundërshtimit nga babai i tij Peter, e fejuara e Peter Natalie, dhe butler Natalie Z. Prescott..

0 Comments