I vetem ne shtepi 2 I Humbur në New York (Home Alone 2) Dubluar ne shqip

  

Përshkrim i shkurter

 Një vit pasi Kevin McCallister u la vetëm në shtëpi dhe iu desh të mposhtte një palë hajdutësh, ai aksidentalisht e gjen veten të bllokuar në New York City - dhe të njëjtët kriminelë nuk janë shumë mbrapa.

0 Comments