Everesti Jeti i vogel Abominable Dubluar ne shqip

  

 

Pershkrim i shkurter: Tre adoleshentë duhet të ndihmojnë një Yeti të kthehet në familjen e tij duke shmangur një burrë të pasur dhe një zoolog që e duan atë për nevojat e tyre... .................!..0 Comments