Elena e Avalorit Krishlindje ne borë Dubluar ne shqip

  

Përshkrim i shkurter

 Një stuhi dëbore e çuditshme kërcënon të shkatërrojë planet e Elenës për të kaluar një Navidad të qetë dhe paqësor në shtëpi..

0 Comments