Bob Sfungjeri Misioni i shpëtimit Dubluar ne shqip

  

Përshkrim i shkurter

 Pasi kërmilli i dashur për kafshët shtëpiake të SpongeBob, Gary, është zënë në kërmill, ai dhe Patrick fillojnë një aventurë epike në Qytetin e Humbur të Atlantic City për ta sjellë Gary në shtëpi.

0 Comments