Batman pa kufinj Instinkte Kafshërore Dubluar ne shqip

                      Shiko Filmin Ne Serverin 2&3 Nese Severi i Pare nuk Puno
  

Përshkrim i shkurter

 Batman, me ndihmën e Flash, Green Arrow, Nightwing dhe Red Robin, duhet të përpiqet të shkojë në fund të kafshëve misterioze robotike që sulmojnë Gotha

0 Comments