Batman dhe Zoti Friz Dubluar ne shqip

  
Shkarko Filmin ne 2 Linkat me Posht

Përshkrim i shkurter

 Përshkrim i shkurter

 Kur Z. Freeze, i dëshpëruar për të shpëtuar gruan e tij që po vdes, rrëmben Barbara Gordon (Batgirl) si një dhuruese të pavullnetshme të organeve, Batman dhe Robin duhet ta gjejnë atë para se të fillojë operacioni..

0 Comments