Aventurat e Uini Puh Dubluar ne shqip

                      Shiko Filmin Ne Serverin 2&3 Nese Severi i Pare nuk Puno
  

Përshkrim i shkurter

 Në këtë koleksion të pantallonave të shkurtra të animuara bazuar në historitë dhe personazhet nga AA Milne, Winnie the Pooh, një arush pelushi i dashur për mjaltin, fillon disa aventura të çuditshme

0 Comments