Asteriksi shkon ne Britani Dubluar ne shqip

  

 

Pershkrim i shkurter: Asterix i vogël dhe shoku i tij mjaft i madh Obelix, luftëtarë të fshatit të fundit në Gali ende të lirë pas pushtimit Romak, u nisën në një mision për të dorëzuar një fuçi të ilaçit të famshëm magjik të druidit të tyre për të ndihmuar kushëririn e Asterix në Britani të luftonte kundër Romakut pushtues ushtri......... .................!..0 Comments