Asteriksi dhe Kleopatra Dubluar ne shqip

  

 

Pershkrim i shkurter: E provokuar, Kleopatra vë bast për Cezarin, se ajo mund të ndërtojë një pallat të madh brenda 3 muajsh. Një arkitekti i jepet 3 muaj ose përndryshe .. Për fat të mirë, Getafix / Panoramix, Asterix dhe Obelix vijnë në Aleksandri për të ndihmuar......... .................!..0 Comments