9 Qenushat e Krishtlindjes Dubluar ne shqip

  
Shkarko Filmin ne 2 Linkat me Posht

Përshkrim i shkurter

 Nëntë qen endacakë (Snowplow, Tank, QT ,,, Frenchie, Ceech, Chester, Fetch, MacGregor dhe No-Name) rekrutohen si rerë për të ndihmuar Santa të sjellë Krishtlindjet në botë....

0 Comments