Skubi Duu Netet Arabe Dubluar ne shqip

  

 

Pershkrim i shkurter: Scooby dhe Shaggy i tregojnë një Kalifi Arab dy histori, e para për Aliyah-din, një vajzë e re e ndihmuar nga dy xhindë që luanin Yogi dhe Boo-Boo dhe e dyta për Sinbad the Sailor të luajtur nga Magilla Gorilla............!..0 Comments