Skubi Du Shpata e Samurait Dubluar ne shqip

  

 

Pershkrim i shkurter: Ekuipazhi i Mystery Inc. udhëton globin në një gjueti thesari transkontinentale për të zgjidhur një seri enigmash antike. Scooby-Doo dhe Shaggy indoktrinohen nga një Mjeshtër i Shpatës që nuk ka gjasa.............!..0 Comments