Skubi du Mbreti i Goblinit Dubluar ne shqip

  

 

Pershkrim i shkurter: Scooby-Doo dhe Shaggy duhet të hyjnë në botën e nëndheshme të sunduar nga Mbreti Goblin në mënyrë që të ndalojnë një të vdekshëm me emrin The Amazing Krudsky i cili dëshiron pushtet dhe është një kërcënim për miqtë e tij, Fred, Velma dhe Daphne............!..0 Comments