Skubi du dhe Perbindeshi i meksikes Dubluar ne shqip

  

 

Pershkrim i shkurter: Bashkohuni me Scooby, Shaggy dhe bandën ndërsa vizitojnë një mik në Meksikë për të festuar Ditën e të Vdekurve! Vetëm këtë herë është një përbindësh që terrorizon qytetin...........!..0 Comments