Skubi Du dhe Perbindeshi i Loknesit Dubluar ne shqip

  

 

Pershkrim i shkurter: Ndërsa banda udhëtonte në Skoci për të vizituar kushëririn e Dafnit dhe për të parë Lojërat e Malësisë, ata e gjejnë veten të terrorizuar nga përbindëshi legjendar Loch Ness...........!..0 Comments