Skubi Du dhe Fantazma e kuqe Dubluar ne shqip

  

 

Pershkrim i shkurter: Sulmet tuaja të preferuara të adoleshentëve shkojnë në një aventurë të paharrueshme në New England, ku ata hetojnë përhumbjen e një konaku historik kolonial që është shndërruar në një vendpushim të kuzhinës më të fundit.............!..0 Comments