Skubi Du dhe Batman Trimi dhe Guximtari Dubluar ne shqip

  

Përshkrim i shkurter

 Batman bashkohet me bandën Scooby Doo kur villains nga të dy botët e tyre bashkohen për të shkaktuar kërdi në qytet

0 Comments