Skubi Du Aventurë në perëndim e egër Dubluar ne shqip

  

 

Pershkrim i shkurter: Kur banda Scooby viziton një fermë tip, ata zbulojnë se ajo dhe qyteti afër janë përndjekur nga një kauboj fantazmë, Dapper Jack, i cili hap zjarrin e vërtetë nga hekurat e tij të zjarrit. Misteri thellohet vetëm kur zbulohet se fantazma është gjithashtu i afërmi i humbur prej kohësh i Shaggy Rogers............!..0 Comments