Skubi Du Aloha Dubluar ne shqip

                      Shiko Filmin Ne Serverin 2&3 Nese Severi i Pare nuk Puno
  
Shkarko Filmin ne 2 Linkat me Posht

Përshkrim i shkurter

 Banda e Mystery shkon në Hawaii për Konkursin e Big Kahuna të Hanahuna Surfing. Megjithatë, banda dhe vendasit gjetur ishullin pushtuar nga fryma hakmarrës Wiki Tiki dhe demonët e tij

0 Comments