Seriali Alvinnn! dhe Fytyrëketrushët- Sezoni i 1 me 26 Episoda Dubluar ne shqip

Përshkrim i shkurter

 Një baba beqar i ka duart plot duke ngritur gjashtë këmishë të tërbuar në këtë komedi të animuar..

0 Comments