Scoob Dubluar ne shqip

  

 

Pershkrim i shkurter: Scooby dhe banda përballen me misterin e tyre më sfidues ndonjëherë: një komplot për të lëshuar qenin fantazmë Cerberus mbi botë. Ndërsa garojnë për të ndaluar këtë dogpocalypse, banda zbulon se Scooby ka një fat epik më të madh se ç'mendonte dikush.a..............!..0 Comments