Qetesohu Skubi Du Dubluar ne shqip

  

 

Pershkrim i shkurter: Pushimet e bandës në Paris marrin një kthesë të gabuar kur Scooby dhe Shaggy humbasin fluturimin e tyre dhe përfundojnë në një ekspeditë me parashutë në Himalajet. Për t'i bërë gjërat edhe më keq, pas mbërritjes, ata duhet të tejkalojnë Snowmonster të urryer............!..0 Comments