Libri i Xhunglës Dubluar ne shqip

                      Shiko Filmin Ne Serverin 2&3 Nese Severi i Pare nuk Puno
  

Përshkrim i shkurter

 Kjo është historia prekëse e një vogëlushi të humbur në xhungël. Ai do të adoptohet nga një tufë ujqërish dhe do të quhet Mogli. Jeta e tij do të jetë një aventurë e pabesueshme mes të qenit një njeri dhe jetës mes një famil

0 Comments