Libri i Xhunglës 2 Dubluar ne shqip

  

 

Pershkrim i shkurter: Rikthehet historia emocionuese e Moglit - djaloshit që humbi në xhungël dhe u rrit nga ujqërit. Ai tani është rritur dhe është bërë një djalosh i bukur e i sjellshëm.Ai ka vendosur t'i bëj një vizitë miqve të tij të vjetër...........!..0 Comments