Lego Skubi Du Festë në plazh Dubluar ne shqip

  

 

Pershkrim i shkurter: Mystery, Inc. shkon në Blowout Beach për një festë të vërtetë në plazh. Por kur Piratët Fantazëm kërcënojnë të marrin vrull të mirë, i takon Scooby Gang të rikthejë partinë në rrugën e duhur dhe të shpëtojë ditën!..........!..0 Comments