Çmenduritë e reja të Kronkut 2 Dubluar ne shqip

                      Shiko Filmin Ne Serverin 2&3 Nese Severi i Pare nuk Puno
  

Përshkrim i shkurter

 Kronk përpiqet me dëshpërim të gjejë mënyra për t’i bërë përshtypje babait të tij, të cilin nuk mund ta kënaqë kurrë. Por kur gjërat shkojnë keq, Kronk fillon veshjet komike dhe zbulon se pasuritë e vërteta në jetë janë miqtë e tij dhe të qenit "besnikë ndaj zakonit tuaj

0 Comments