Brenda Mendjes Dubluar ne shqip

                      Shiko Filmin Ne Serverin 2&3 Nese Severi i Pare nuk Puno
  
Shkarko Filmin ne 2 Linkat me Posht

Përshkrim i shkurter

 Pasi Riley e re është çrrënjosur nga jeta e saj në Midwest dhe u zhvendos në San Francisko, emocionet e saj - Gëzimi, Frika, Zemërimi, Neveritja dhe Trishtimi - konfliktojnë se si të drejtohet më mirë në një qytet, shtëpi dhe shkollë të re

0 Comments