Çmenduritë e perandorit Dubluar ne shqip

  

Shkarko Filmin ne 2 Linkat me Posht

 

Pershkrim i shkurter: Perandori Kuzco është shndërruar në një lamë nga ish-administratori i tij Yzma dhe tani duhet të rimarrë fronin e tij me ndihmën e Pacha, blegtorit të butë të llamas.!..0 Comments