Aventurat e Dixhimonit Ribashkimi Dubluar ne shqip

                      Shiko Filmin Ne Serverin 2&3 Nese Severi i Pare nuk Puno
  
Shkarko Filmin ne 2 Linkat me Posht

Përshkrim i shkurter

 Kanë kaluar vite, kur mbi tokë ka rënë paqja dhe dera e botës Dixhitale është mbyllur. Por papritur, krijesa të pa identifikuara, nisin të shkatojnë dëme masive në botën reale. Tani, të përzgjedhurit mbi tokë, duhet të ribashkohen me Dixhimonët e tyr.

0 Comments