100 Perqind ujk Dubluar ne shqip

  

Shkarko Filmin ne 2 Linkat me Posht

 

Pershkrim i shkurter: Njihuni me Fredin, një ujk i vogël dhe shumë i dashur. Kopeja e tij ka nevojë për një udhëheqës, ndaj tani atij, i duhet një mrekulli për të çuar deri në fund misionin.....!..0 Comments