Shkolla e Superheronjve Dubluar ne shqip

                      Shiko Filmin Ne Serverin 2&3 Nese Severi i Pare nuk Puno
  
Shkarko Filmin ne 2 Linkat me Posht

Përshkrim i shkurter

 Uilli është një djalë i zakonshëm që ka prindër të jashtëzakonshëm. Ai mendon se s'ka fuqi për të bërë asgjë dhe aq më tepër të shpëtojë botën, por pasi futet në shkollen e superheronjve do të ndërrojë mendim

0 Comments