Pokahontas Dubluar ne shqip

  

Shkarko Filmin ne 2 Linkat me Posht

 

Pershkrim i shkurter: Një ushtar anglez dhe vajza e një shefi të Algonquin ndajnë një romancë kur kolonistët anglezë pushtojnë Virxhinia të shekullit XVII...!..


1 Comments

  1. Jeni shumë të mirë që keni filma të dubluar ne shqip por ju lutem vendosni dhe filma të tjerë përveç filmave të animuar.
    Si p.sh: " Dëgjo kush flet ( 1 2 3 ) ".

    ReplyDelete