Piter Pani Në kërkim të Librit Dubluar ne shqip

  

 

Pershkrim i shkurter: Piter Pani dhe miqtë e tij përballen me sfida të reja, kur armiku i njohur, Kapiteni Gremçi, komploton për të çliruar monstrat nga Libri i famshëm i Kurrkundit. Do ia dalë ai të shpëtojë Ishullin e Kurrkundit dhe Londrën?..!..
0 Comments