Mickey Donald Goofy Tre musketieret Dubluar ne shqip

  

 

Pershkrim i shkurter: Pipo, Miki dhe Donald jane mbrekulluar pas muskutiereve dhe duan te behen te tille edhe pse jane shume rremujaxhinj. Ata emerohen te tille dhe kuptojne se princesha eshte ne rrezik. Ata arrijne ta shpetojne dhe behen muskutiere te vertete...!..
0 Comments