Hannah Montana-Filmi Me Titra ne shqip

  

 

Pershkrim i shkurter: Ajo ka çdo gjë dhe bën një jetë të mrekullueshme në dy botët e saj, atë të artit dhe të një adoleshenteje të zakonshme. Por është çasti kur ajo duhet të zgjedhë mes këtyre dy botëve dhe të vendosë se cila do të jetë përfundimisht.!..0 Comments