Batman pa kufi perbindeshi maj Dubluar ne shqip

  
Shkarko Filmin ne 2 Linkat me Posht

Përshkrim i shkurter

 Xholi, rikthehet më i ligë se kurrë. Ai ka arritur të kontrollojë teknologjinë dhe po i vë të gjithë njerëzit kundra Batmanit. Mos humbisni filmin më të fundit të Batmanit dhe zbuloni se kush do ta fitojë luftën e rradhës..

0 Comments