Tomi dhe Xherri Unaza Magjike Dubluar ne shqip

                      Shiko Filmin Ne Serverin 2&3 Nese Severi i Pare nuk Puno
  

Përshkrim i shkurter

 Tom është lënë në krye të një unaze magjike të paçmuar nga mjeshtri i tij i ri magjistar. Ai është tmerruar kur unaza bie në kokë Jerry, i cili më pas vrapon në qytet

0 Comments