Tomi dhe Xherri Udhëtimi në Mars Dubluar ne shqip

  

Përshkrim i shkurter

 Ndërsa ndiqte ndjekjet e tyre të zakonshme, Tom dhe Jerry pa dashje rri larg në një anije kozmike të vendosur për në Mars...

0 Comments