Tomi dhe Xherri takojnë Sherlok Holms Dubluar ne shqip

  

Përshkrim i shkurter

 Miss Red është duke u shantazhuar. Kur ajo i kërkon ndihmë Sherlock Holmes, ai e lidh çështjen e saj me një seri vjedhjesh xhevahire dhe i thotë ndihmësit të tij Jerry Mouse duke punuar me butlerin Red të Tom Tom për Cat për kohëzgjatjen e këtij..

0 Comments