Tomi dhe xherri Film Dubluar ne shqip

  

Përshkrim i shkurter

 Dueti i maceve dhe miut Tom dhe Jerry me dëshirë punojnë së bashku për të shpëtuar një vajzë të re nga tezja e saj e keqe..

0 Comments