Tomi dhe Xherri Aventura me Robin Hudin Dubluar ne shqip

  

Përshkrim i shkurter

 Robin Hood, një njeri i gëzuar që vjedh nga të pasurit për t'u dhënë të varfërve, ka një hipnotizues të ri të aftë, Jerry. Mbreti i mbrapshtë nxjerr, me fjalët e tij "shkëlqyeshëm", se mënyra më e mirë për t'u marrë me këtë kërcënim të ri është një mace, kështu që ai punëson Tomin.

0 Comments