Tomi dhe Xherri Aventura me Gjigandin Dubluar ne shqip

  

Përshkrim i shkurter

 Tom dhe Jerry janë shërbëtorët besnikë të Jack, pronari i një parku argëtues të librave me histori që merr një nxitje shumë të nevojshme falë disa fasule magjike misterioze.

0 Comments