Seriali Fati i Breshkave Adoleshente ninxha - Sezoni 1 me 22 Episoda Dubluar ne shqip

Përshkrim i shkurter

 Thellë në kanalizimet e qytetit të New York-ut, katër vëllezër mutantë breshkë përgjojnë. Leonardo, Raphael, Donatello dhe Michaelangelo janë në vitet e hershme të adoleshencës dhe vëllezërit shkojnë në aventura të reja dhe emocionuese.

0 Comments