Kung Fu Panda 2 Dubluar ne shqip

                      Shiko Filmin Ne Serverin 2&3 Nese Severi i Pare nuk Puno
  

Përshkrim i shkurter

 Po dhe miqtë e tij luftojnë për të ndaluar një zuzar pallua që të pushtojë Kinën me një armë të re vdekjeprurëse, por së pari Dragon Warrior duhet të pajtohet me të kaluarën e tij

0 Comments