Simbad Legjenda e shtate detrave Dubluar ne shqip

  

 

Pershkrim i shkurter: Detari i legjendës është përshtatur nga perëndeshë Eris për vjedhjen e Librit të Paqes, dhe duhet të udhëtojë në fushën e saj në fund të botës për ta marrë atë dhe për të shpëtuar jetën e mikut të tij të fëmijërisë, Princ Proteus..... .................!..0 Comments