Si të zbutësh një Dragua 2 Dublur ne shqip

                      Shiko Filmin Ne Serverin 2&3 Nese Severi i Pare nuk Puno
  

Përshkrim i shkurter

 Kur Hiccup dhe Toothless zbulojnë një shpellë akulli që është shtëpia e qindra dragonëve të rinj të egër dhe Dragon Rider misterioz, të dy miqtë e gjejnë veten në qendër të një beteje për të mbrojtur paqen

0 Comments