Seriali Winx Club - Sezoni 3 me 26 Episoda Dubluar ne shqip

Përshkrim i shkurter

 Bloom është një vajzë e veçantë në Tokë me fuqi magjike e cila udhëton në Shkollën Alfea për Zanat për të përsosur aftësitë e saj. Ajo shpejt miqësohet me zanat adoleshente Stella, Flora, Musa, Layla dhe Tecna. Së bashku këto gjashtë vajza janë Winx Club. Përveç shkollës së mesme, vajzat punojnë për të shpëtuar universin nga Lord Darkar dhe shtrigat Icy, Darcy, Stormy dhe një larmi kundërshtarësh të tjerë. Vetëm me fuqinë e gjashtë zanave të Enchantix që luftojnë së bashku..

0 Comments