Seriali Aventurat e Raperonzoles - Sezoni 1 me 21 Episoda Dubluar ne shqip

Përshkrim i shkurter

 Vendosur midis "Tangled" të Walt Disney Animation Studios dhe filmit të saj të shkurtër "Tangled Ever After", kjo seri komedi aventureske / komedie shpaloset ndërsa Rapunzel njihet me prindërit e saj, mbretërinë e saj dhe njerëzit e Corona..

0 Comments