Princi i Egjiptit Dubluar në shqip

                      Shiko Filmin Ne Serverin 2&3 Nese Severi i Pare nuk Puno
  

Përshkrim i shkurter

 Shtë përralla e dy vëllezërve të quajtur një i lindur nga gjaku mbretëror, Ramsesi dhe Moisiu, plus diçka jetim me një të kaluar të fshehtë. Ata ndajnë një lidhje të fortë të fëmijërisë me shpirt të lirë dhe rivalitet me natyrë të mirë. Sidoqoftë, e vërteta do t'i vendosë ata në kundërshtim, pasi njëri bëhet tjetri udhëheqësi i zgjedhur i njerëzve, dhe gjithashtu sunduesi i perandorisë më të fuqishme në planet! Përballja e tyre e fundit do të ndryshojë përgjithmonë edhe botën, por edhe jetën e tyre.

0 Comments